تبلیغات
همه - تغییر اقلیم و برنج


همه چیز ، همه جا ، برای همه

درباره وبلاگ:


آرشیو:


آخرین پستها :


پیوندها:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


آمار وبلاگ:


> +
وبلاگ
+

پیج رنک گوگل

پیج رنک سایت شما

پیج رنک

+

نمایشگر آمار آلکسا

+
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • + +

    Admin Logo themebox

    تغییر اقلیم و برنج

    نوشته شده توسط:عیسی بابایی
    سه شنبه 17 مهر 1397-07:12 ب.ظ


    تغییر اقلیم و برنج


    تغییر اقلیم و برنج


    © Fotolia / NorGal
    جهان
    دریافت لینک کوتاه
    0 30

    تأثیر تغییر آب و هوا بر مواد مغذی برنج چقدر است؟

    به گزارش اسپوتنیک به نقل از «ساینس ادونس»،  محققان با نظارت بر فرآیند رشد برنج و آزمایشات میدانی دریافتند که با افزایش تمرکز دی اکسید کربن در اتمسفر زمین، ارزش غذایی برنج کاهش می یابد.

    در این تحقیقات با استفاده از حسگرهای باد و گاز، مقادیر مختلفی از دی اکسید کربن به صورت کنترل شده در چند مزرعه برنج پخش شد و سپس نمونه برنج به دست آمده از این مزارع مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

    در این بررسی ها میزان آهن، روی، پروتئین و ویتامین های B1، B2، B5 و B9 در هر نمونه از برنج اندازه گیری شد. نتایج این بررسی ها ارتباط معکوس میان دی اکسید کربن و کیفیت مواد غذایی برنج را نشان داد.

    در بسیاری از کشورهای در حال توسعه و جوامع فقیر کشورهای توسعه یافته، برنج علاوه بر تامین انرژی، منبع اصلی تامین ویتامین و پروتئین بسیاری از مردم است. در کشورهای بنگلادش، کامبوج، اندونزی، میانمار، ویتنام، لائوس و ماداگاسکار مجموعا 600 میلیون نفر نیمی از انرژی و پروتئین موردنیاز روزانه خود را از برنج تامین می کنند.

    به اعتقاد محققان به منظور تامین نیاز مردم به برنچ  با وجود تغییرات آب و هوایی، لازم است محققان و کشاورزان گونه های جدید برنج را پرورش دهند که دارای کیفیت بالاتر و موادمغذی بیشتر باشد.

    منبع : اسپوتنیک ایران




    تاریخ آخرین ویرایش:سه شنبه 17 مهر 1397 07:11 ب.ظ

     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر


    + + + اوقات شرعی + نمایش تاریخ
    +