تبلیغات
همه - تصاویر عقابی که قصد شکار یک پسربچه 7 ساله را داشت/وحشت در پارک حیات وحش


همه چیز ، همه جا ، برای همه

درباره وبلاگ:


آرشیو:


آخرین پستها :


پیوندها:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


آمار وبلاگ:


> +
وبلاگ
+

پیج رنک گوگل

پیج رنک سایت شما

پیج رنک

+

نمایشگر آمار آلکسا

+
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • + +

    Admin Logo themebox

    تصاویر عقابی که قصد شکار یک پسربچه 7 ساله را داشت/وحشت در پارک حیات وحش

    نوشته شده توسط:عیسی بابایی
    پنجشنبه 24 تیر 1395-12:13 ق.ظ

    سه شنبه 22 تیر 1395 - 18:21:51       

    تصاویر عقابی که قصد شکار یک پسربچه 7 ساله را داشت/وحشت در پارک حیات وحش

    دانش > طبیعت - حمله یک عقاب و خیز برای بلند کردن یک پسربچه در پارک وحشی در استرالیا جنجالی شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که این عقاب دم‌گوه‌ای در این پارک حیات وحش مشهور با چنگال‌هایش قصد بردن این پسر 7 ساله را داشت که موفق نشد.

    بی‌بی‌سی گزارش داده كه این عقاب دم گوه‌ای می خواسته این پسربچه را مانند یك شكار كوچك از زمین بلند كند كه باعث وحشت مردم در پارك بیابانی آلیس اسپرینگ در مركز استرالیا شد.

    در این حمله صورت و سر این پسربچه بزخمی شد و ماموران پارك او را به بیمارستان منتقل كردند. این پسر بچه یك ژاكت كلاه دار سبز رنگ به تن داشته و برخی می‌گویند شاید به خاطر به سر داشتن كلاه این ژاكت عقاب او را با یك شكار اشتباه گرفته است. این حمله در جریان یك نمایش پرندگان در این پارك حیات وحش صورت گرفته و مسئولان پارك بلافاصله این برنامه را لغو كردند.

    عقاب دم‌گوه‌ای (نام علمی: Aquila audax) بزرگترین پرندهٔ شکاری استرالیاست که در جنوب گینه نو هم دیده می‌شود. این عقاب بال‌های بلند و پهن، پاهایی بلند و پوشیده از پر و دمی به شکل گوه یا لوزی دارد که تشخیص آن را حتی برای افراد غیرکارشناس بسیار ساده می‌سازد.

    عقاب دم‌گوه‌ای مثل دیگر خویشاوندان نزدیک خود (عقاب طلایی، عقاب استپی، عقاب خاکی و عقاب پرپا که همگی در سردهٔ Aquila قرار دارند) پرهایی به رنگ قهوه‌ای تیره دارد. فاصلهٔ دو سر بال آن تا ۲.۲۷ متر و ارتفاع آن به ۱.۰۶ متر می‌رسد و به این ترتیب یکی از بزرگترین انواع عقاب است. مثل بیشتر پرندگان شکاری جنس ماده از نر بزرگتر است. نرها دو تا چهار کیلوگرم و ماده‌ها ۳ تا ۵.۷۷ کیلوگرم وزن دارند.

    این پرنده تقریباً در تمام انواع زیستگاه‌ها دیده شده اما دشت‌های باز و کم‌درخت را ترجیح می‌دهد. جمعیت این حیوان در خاک اصلی استرالیا پایدار است اما در جزیره تاسمانی کمتر از ۲۰۰ بهله از آن باقی‌مانده و در خطر انقراض قرار گرفته‌است. این عقاب با توجه زیستگاه خود از حیوانات مختلفی تغذیه می‌کند و حتی توانایی شکار حیواناتی چون کانگورو قرمز یا گوسفند و بز را هم دارد.

    5454

     منبع : خبرآنلاین




    تاریخ آخرین ویرایش:- -

    feet problems
    یکشنبه 26 شهریور 1396 04:00 ق.ظ
    I wanted to thank you for this very good read!! I definitely loved every bit of it.
    I have you book marked to look at new things you
    post…
    manicure
    چهارشنبه 23 فروردین 1396 05:15 ق.ظ
    We stumbled over here different web address
    and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you.
    Look forward to going over your web page again.
     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر


    + + + اوقات شرعی + نمایش تاریخ
    +